Skaffa smartwatch för hemmaträningen

Att träna hemma är ett smart sätt att verkligen få träningen att bli av. Skaffa en smartwatch så kan du enkelt mäta och hålla koll på dina resultat.

En smartwatch är ett perfekt komplement till din träningsutrustning, oavsett aktivitet. Med en träningsklocka på armen behöver du vare sig mäta tid eller längd på joggingturen eller försöka ta reda på om du kom upp i maxpuls eller inte på din crosstrainer. Största märket inom smartwatch är Fitbit som har ett sort utbud av olika klockor. Till din träningsklocka är det klokt att köpa både armband och skydd. Köp fitbit armband och andra tillbehör på TechHuset, som också har tillbehör till Apple, Samsung, Garmin och Huawei smartwatches.

Skaffa smartwatch

Med en smartwatch har du allt du behöver för att följa din träning. Den hjälper dig både att mäta resultat, ha koll på hur träningen utvecklas över tid och ge inspiration. Om du lyckades gå 10 000 steg igår är det lätt att vilka lyckas lika bra idag. Eller springa milen under 40 minuter eller jogga i rätt puls. Den hjälper dig helt enkelt att organisera hemmaträningen bättre. Fördelarna med en träningsklocka är att:

• du mäter dina resultat under hela dygnet
• allt finns i appen och på klockan
• du blir triggad och inspirerad att träna mer
Till din klocka köper du ett armband i en färg som du gillar. Det är också smart att köpa ett skydd till själva urtavlan. Särskilt om du håller på med fysiskt aktiva sporter som cykling eller ridning. Då skyddar du din smartwatch från repor och sprickor.

Hemmautrustning

Varför gå till gymmet när du kan ha ett eget hemmagym? Förutom en smartwatch är det klokt att köpa utrustning som hjälper sig att träna. Utgå inte får vad andra använder, utan från den träningsform som du gillar. Då är sannolikheten större att du verklig tränar. Det är också smart att försöka få så allsidig träning som möjligt. Om du brukar jogga eller har en crosstrainer är det smarta att skaffa hantlar för att träna muskler. En träningsmatta att lägga på golvet underlättar mycket när du tränar situps och gör plankan.

Scroll to top